Πέμπτη 1 Μαΐου 2008

Οι Drag Queen Ολυμπιακοί Αγώνες 2008, διεξήχθησαν προχτές Τρίτη στο Άμστερνταμ - Ανταπόκριση

Ανταπόκριση από Mr Bob:
Προχτές Τρίτη βράδυ, παραμονή της γιορτής της Βασίλισας Βεατρίκης (Queen's Day), διεξήχθησαν στο Άμστερνταμ οι Drag Queen Ολυμπιακοί Αγώνες 2008, με επιτυχία.
Οι διοργανωτές είχαν φέρει την Ολυμπιακή Φλόγα από την Ελλάδα με πολυτελή λιμουζίνα, όπως αναφέρουν και στο επίσημο site των αγώνων http://www.dragqueenolympics.nl/.

Κατά τη μεταφορά της ιερής φλόγας, η φλόγα έσβησε από ατυχία δυο φορές, τη μία επειδή ήταν πολύ κοντά στο σεσουάρ-μπιστολάκι και την άλλη επειδή προσπάθησαν να ανάψουν με τη φλόγα ένα τσιγάρο και τους έπεσε η δάδα από το παράθυρο.

Ανάμεσα στα Ολυμπιακά αγωνίσματα που διαγωνίστηκαν οι Βασίλισσες ήταν το αγώνισμα του πετάγματος της τσάντας, ο δρόμος ταχύτητας 100 μέτρα με γόβα Stiletto, καθώς και διαγωνισμός εξωτικού χορού Limbo.

Τη Γιάννα Δασκαλάκη Αγγελοπούλου δεν την είδαμε ανάμεσα στο κόσμο, όπως την είχαμε δει πριν δυο εβδομάδες στην εκπομπή Αλ Τσαντήρι, γιατί αυτό που την απασχολεί αυτή τη στιγμή, είναι να την καλέσουν στο Je T' Aime της Ανίτας Πάνια.

Είδαμε όμως το γνωστό μοντέλο Αμάντα μαζί με το σύζυγό της, famous φωτογράφο του Ελληνικού Playboy, που συνοδεύονταν από δύο δίμετρους μιγάδες χορευτές.

Και τώρα φωτογραφίες από το φετινό event Amsterdam Drag Queen Olympics 2008:



Η Βασίλισσα Jennifer Hopelezz εισέρχεται τελευταία δρομέας με την ιερή Ολυμπιακή Φλόγα στο Homomonument, προκαλώντας την ζήλεια τόσων και τόσων σπουδαίων και επιφανών ανδρών και γυναικών που κατά καιρούς έχουν μεταφέρει τη Ολυμπιακή Φλόγα, και επιθυμούν διακαώς να υψώσουν τη δάδα και πάλι.







Μία πολύ επιτυχημένη παρουσία, η Drag Queen Giannis Galatis:


Πρώην Τσαούσα του Ciao ΑΝΤ1





Πληροφορίες που αναφέρουν, ότι η παρακάτω εικονιζόμενη Drag Queen είναι ο μπλόγκερ ethanandthecity.wordpress.com ελέγχονται γαι την ακρίβεια τους: