Έτσι για να θυμόμαστε αυτό το δείπνο με Sukiyaki στο σπίτι του Patrick, χτες βράδυ, που είχε σαν υλικά:
Μοσχάρι φιλέτο κομμένο σε λεπτές φετούλες από τον Patrick, μανιτάρια, καλαμπόκι, κρεμύδι, noodles, ρύζι και ωμό αυγό.
Στο ειδικό τηγάνι που υπήρχε πάνω στο τραπέζι, έβαλε σόγια σος, κρασί κοκκινο, σέρυ και ζωμό λαχανικών. (δεν ξέρω αν τα γράφω και καλά γιατί είναι γνωστή στη παρέα, η ανύπαρκτη σχέση μου με τη κουζίνα).
Για το τέλος ο Μπομπ είχε φέρει γλυκιά λαχταριστή έκπληξη, μυρωδάτο γαλακτομπούρεκο από το Κοσμικόν.
6 σχόλια:
Looks great.....
soya, meat knorr and dry sherry.....
no wine and no laxanoknorr...
just correcting...my love...sweet ..friend...
Thanks Patrick for correcting me. Sure No LaxanoKnorr...
To γλκοξινο ειναι καλο
η Σογια επισης
γενικοτερα ομως δεν αγαπαμε το κινεζικο
επειμενουμε ιαπωνικα
Made in Japan
Οσο για το γαλακτομπουρεκο, δε τα κανουν αυτα σε ανθρωπο αγαμητο...
ααααααααμ
@@@ x-oyranoy
Εγώ νομίζω το αντίθετο. Σε αγάμητο ταιριάζει μια χαρά. Είναι υποκατάστατο, σαν τη σοκολάτα. :))
Ήταν πολύ καλό και μυρωδάτο.
Μας άνοιξες την όρεξη!
Δημοσίευση σχολίου