Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2007

Ποιές αμόρφωτες παλιομοδίτισες φοράνε πια αληθινές γούνες;;; Ένα βίντεο που πρέπει να δούμε όλοι πολλές φορές...

Η βιομηχανία της γούνας επιμένει να υπάρχει!!! Σε κάποια μέρη του κόσμου, ίσως και εδώ, υπάρχουν ακόμα κορίτσια που δεν γνωρίζουν πόσο δευτεροκλασάτο, ντεμοντέ και κακό είναι να φοράς αληθινή γούνα.
Πρέπει όλοι να δούμε αυτό το βίντεο πολλές φορές και να μη παρασυρθούμε από το θυμό που ίσως μας προκαλέσει, γιατί ο θυμός περνάει... Πρέπει να το δούμε πολλές φορές μέχρι να μας γίνει απόλυτη γνώση ότι πρέπει να σταματήσει το κακό.

Dear mr bob, dear Patrick, mr Squidward, για να φτιαχτούν τα γουναρικά πρέπει τα αδερφάκια μας τα ζωάκια να μη μαχαιρωθούν και "λερωθεί" το γουναρικό από το αίμα, αλλά και δεν πρέπει και να τρυπήσει από το μαχαίρι το δέρμα, για να μπορεί να ραφτεί με πιο πολύ "επιτυχία", οπότε πρέπει τα ζωάκια να γδέρνονται ζωντανά, ή να τους πατάνε με το παπούτσι το κεφάλι μέχρι να σκάσουν.
Δείτε σε αυτό το βίντεο πως υπομένουν καρτερικά και κουνάνε τα ποδαράκια τους όταν τα γδέρνουν. Δείτε τις αντιδράσεις τους και τα ματάκια τους , όταν πια τους έχουν βγάλει το δέρμα και περιμένουν να πεθάνουν...

Μόνιμο λινκ για το βίντεο για να μπορείτε να το στείλετε εύκολα σε e-mail στους φίλους σας, κάνοντας κλικ εδώ
Ειλικρινά λυπάμαι που βάζω κάτι τόσο λυπητερό, αλλά όλα δεν είναι χαρούμενα όπως ξέρουμε... Πρέπει εμείς να τα κάνουμε χαρούμενα και αυτό θέλει και τρόπο και κόπο και υπομονή ...
ή θέλει απλά το: "The pig of happiness" :))
TO BE CONTINUED...

Δεν υπάρχουν σχόλια: