Παρασκευή 18 Ιουλίου 2008

Deborah Harry rocks amsterdam

edit: 2009.

gr: όπως θα έχετε καταλάβει έχουμε διαλυθεί εδώ και καιρό και το μπλογκ αυτό υπάρχει για να θυμίζει κάτι από τα παλιά.
en: this blog has finished and its only a memory.

--------------------------------------

----------------------------------------------------------------------------------
Διακόπτουμε προς στιγμήν τις διακοπές διαρκείας του μπλογκ μας γιατί ο mr bob στέλνει ανταπόκριση από τη συναυλία της γιαγιάς Deborah Harry προχθές 16 Ιουλίου: Blondie Rock Amsterdam.

Βιντεάκι, φωτογραφίες και σημείωμα : mr bob


Η πρόσκληση έγραφε 7 η ώρα όλοι στη πόρτα του Paradiso, και πράγματι 7 η ώρα οι πόρτες άνοιξαν.
Κόσμος όλων των ειδών, skinheads, ξεχασμένοι ροκάδες, fans, παιδάκια, κυρίες προσεγμένες με Louis Vuitton, όλοι ήταν εκεί για Blondie live στο Amsterdam!
Η συναυλία super, είπαν τα πάντα, μια Debbie Harry εκπληκτική, που παρόλα τα χρονάκια της, τάδωσε όλα.... όπως και το ζευγάρι των παπουτσιών της στο κοινό, το οποίο την αποθέωσε.
Ήταν τέλεια!! :@)




(Το Paradiso φημίζεται για το δυνατό του ήχο που σε ταρακουνάει, οπότε στο βιντεάκι ο ήχος παρα-ακούγεται δυνατά. Σίγουρα όμως παίρνεις μια ιδέα one way or another)


και Podcast Blondie Atomic

Κυριακή 13 Ιουλίου 2008

Η Θέμος έχει κέφια - και κάνει πάρτυ. Αποκλειστικό φωτορεπορτάζ

Η Drag Queen Θέμος έκανε ένα τρελό πάρτυ για να ξεσκάσει από τις πολλές σκοτούρες που είχε όλο το χειμώνα.
Στο πάρτυ αυτό άλλαξε πολλές τουαλέτες, ενώ τραγούδησε μαζί με άλλες βασίλισσες.

Από την Σάντυ και τον mr Bob.





Εδώ η Drag Queen Θέμος κατά την είσοδο της στο πάρτυ με τις Drag Queen Biphobia, Drag Queen Bonbon και την ασύλληπτης ομορφιάς Drag Queen Ass-to-Mouth.



Η Drag Queen Θέμος ήρθε στο πάρτυ με ένα απλό μαύρο-φούξια πουά συνολάκι που το συνδύασε με φούξια πέρλες στο λαιμό και κουλό τσαντάκι που το πουλάνε στα καλάθια αντί του αστείου ποσού των 5 εκατομμυρίων ευρώ.




Στο πάρτυ όμως ήταν και ένα άτομο έκπληξη, ένας παλιός αδερφικός φίλος της Drag Queen Θέμος.
Στην φωτό πιο κάτω, είναι πρώτος από αριστερά και δεν είναι άλλος από τον Πράκτωρ Χέρι-Χέρι, που ξεκίνησε την καριέρα του σαν ιδιοκτήτης πρακτορείου φωτομοντέλων και σήμερα είναι αρχηγός πολιτικού κόμματος μπουρδολογίας.
Ο Πράκτωρ Χέρι-Χέρι (στη φωτό όπως βλέπετε κάτι κάνει με το χέρι) αγκαλιάστηκε με την Drag Queen Θέμο και αντάλλαξαν απόψεις επί παντός,γιατί από παλιά τους ενώνουν κοινές επικοινωνιακές απόψεις.
Έκαναν και σχέδια για το μέλλον, ανανεώνοντας τους όρκους πίστης και αμοιβαίας συνεργασίας που τους συνδέουν.




Η βραδυά κύλησε όμορφα και κάποια στιγμή η Drag Queen Θέμος πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε ένα υπέροχο τραγούδι που έχει πρωτοτραγουδήσει η Σάσα Μπάστα, σε ποίηση και μουσική Θέμου Αναστασιάδη: το γκραν σουξέ "Θέλω Μπουλκουμέ".


Η Drag Queen Θέμος ανήκει αστρολογικά στον αστερισμό της δηλητηριώδους Αράχνης, γι αυτό και έκανε tattoo στο μπράτσο, τον ιστό της.
Στο ενσταντανέ, επιδεικνύει το tattoο στην μπρατσαρού Drag Queen Κούνια Μπέλα.


Στο τέλος της βραδυάς η Drag Queen Θέμος ανακοίνωσε ότι αποφάσισε να στραφεί εναντίον αυτών των σιχαμερών όντων των μπλόγκερς και κατέθεσε μήνυση σε ένα μπλογκ, για να μάθει να το βουλώνει και να μη μιλάει γι' αυτόν, αλλά και να φοβηθούν και όλοι οι υπόλοιποι μπλόγκερς που τολμάνε και ασχολούνται με βασίλισσες σαν κι αυτήν.
Οι άλλες βασίλισσες την βράβευσαν για τις ωραίες τουαλέτες της, χαρίζοντας της ένα πατάκι τουαλέτας W.C., φτιαγμένο από διακοσάευρα.




Podcast: Ντα!!! - Αφιερωμένο στην Drag Queen Θέμο φυσικά.




Podcast: Πιο πολύ! - Το αφιερώνει όποιος θέλει, όπου θέλει.



Και με αυτό το ποστ θα σας αποχαιρετήσουμε και θα πάμε διακοπές διαρκείας. Βασικά εγώ η Σάντυ που κατεύθυνα ως admin τον τελευταίο καιρό αυτό το συλλογικό μπλογκ, αποφάσισα να μεγαλώσω και να γίνω πιο "σοβαρή". Χαιρετώ όσους με αγάπησαν αλλά και αυτούς που με εμίσησαν επίσης. Σίγουρα θα βρεθώ σε άλλο μπλογκ σύντομα και θα ειδοποιήσω τα φιλαράκια αλλά και τα υποχθόνια μουλωχτά φιδάκια. Γεια χαρά "βλαμμένα" και σιγά μη ξαναβρεθώ σε γκέυ μπλογκ. Τα στρέιτ μπλογκ είναι πιο γκέυ τελικά.

Τρίτη 8 Ιουλίου 2008

Βόλτα στο 13ο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ

Η Σάντυ με τη παρέα της, μεταξύ αυτών και ο Καλαμάρης βρέθηκαν την Κυριακή το βράδυ στο 13ο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ. Μέσα στο πλήθος ήταν και ο Αλέξης Τσίπρας που δεν έχανε ευκαιρία για αγκαλιές και φιλιά με τη φίλη του.

κείμενο και βιντεάκι: Σάντυ
φωτογραφίες: Καλαμάρης

Οι φωτογραφίες παρατίθενται υπό την άδεια Creative Commons.



Πήγαμε τη Κυριακή το βράδυ λοιπόν (6 Ιουλίου 2008) στο Πάρκο στρατού στο Γουδί, εκεί που είναι η Γλυπτοθήκη και παραδίπλα το θέατρο Badminton, στην τρίτη και τελευταία μέρα του 13ου Αντιρατσιστικού Φεστιβάλ.
Ο χώρος είναι τεράστιος και ήταν γεμάτος από κόσμο, κυρίως φοιτητές και νέους εργαζόμενους, οι καλύτεροι την είχαν αράξει ξάπλα στο γρασίδι.
Η είσοδος την Κυριακή που πήγαμε, είχε μόλις 6 ευρώ και φυσικά περιλάμβανε την πρόσβαση σε όλους τους χώρους και όλες τις συναυλίες.

Σε πολλά κιόσκια μπορούσες να αγοράσεις σε καλές τιμές μικρο-αντικείμενα για το σπίτι από όλο το κόσμο.

Πολλές αντιρατσιστικές οργανώσεις και σύλλογοι, μεταναστευτικές κοινότητες και δημοτικές κινήσεις έδιναν ενημερωτικό υλικό, μεταξύ αυτών και οι Γιατροί του Κόσμου που όπως έμαθα, ζητάνε εθελοντές για τις αποστολές τους.

Για φαγητό είχες να διαλέξεις από πολυεθνικές κουζίνες, μεταξύ άλλων φαγητό από Πακιστάν, Μαγαδασκάρη, Γκάνα, Αφγανιστάν, Φιλιππίνες, προσωπικά ξεχώρισα τα spring rolls.

Είχε εκθέσεις με μοναδικές φωτογραφίες ρεπορτάζ, και δύο μουσικές σκηνές όπου είδα και άκουσα για πρώτη φορά στη ζωή μου Αφγανούς μουσικούς καλλιτέχνες.

Στη κεντρική μουσική σκηνή ακούσαμε τους ιδιαίτερους έθνικ ήχους της Κρίστης Στασινοπούλου, ενώ μου άρεσαν τα γυαλιά της με τα led που αναβόσβηναν.

Κατά τη διάρκεια της εμφάνισης του Αλκίνοου Ιωαννίδη εμφανίστηκε κοντά μας μέσα στο κόσμο και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας αγκαλιά με τη φίλη του, ναι την κοπέλα που τον "κατηγορούν" ότι τα έχει πολλά χρόνια μαζί της.
Ο ΣΥΡΙΖΑ παρόλα αυτά, δεν έχει σχέση με τη διοργάνωση του Αντρατσιστικού φεστιβάλ, όμως αυτό δεν τον εμπόδισε να έρθει σαν επισκέπτης.

Τον Αλέξη Τσίπρα βρήκα λίγο παχουλό και δε μου άρεσε αυτό.
Κάποια στιγμή από τη ζέστη σήκωσε λίγο το πράσινο t-shirt του και φάνηκε κοιλίτσα και μούρθε να του πω ότι η κοιλίτσα δεν του πάει.
Ας προσέχει λίγο τη διατροφή του να είναι κομψός λοιπόν.
Η φίλη του, που φορούσε ροζ t-shirt, περιτό να πω, ότι τον πήγαινε χέρι-πόδι, δεν απομακρύνθηκε καθόλου από κοντά του, μέχρι που έφυγαν αργά κατά τή διάρκεια της εμφάνισης του Φοίβου Δεληβοριά. Σημειωτέον πως το ζευγάρι δεν έχανε ευκαιρία για συχνές αγκαλιές και δημόσια φιλιά.

Πολή καλή διοργάνωση, τα περάσαμε όμορφα και την άλλη μέρα είχαμε να λέμε.



Βίντεο από τη βραδυά: Αλκίνοος Ιωαννίδης: "Αυτός ο κόσμος που αλλάζει" (πώς σου μοιάζει...)





Φωτογραφίες
















Κρίστη Στασινοπούλου



"τα γυαλιά της με τα led που αναβόσβηναν..."



Αλκίνοος Ιωαννίδης

Παρασκευή 4 Ιουλίου 2008

Για την adidas ρε γαμώτο! UPDATED

Η Sandy φτιάχνει μια αφίσα με αφορμή τη νικήτρια του Euro 2008: Την adidas.

(Κλικ πάνω στη φωτό για να ανοίξει η αφίσα και προσοχή στις διαφημίσεις)

Ναι στον αθλητισμό.
Όχι στον πρωταθλητισμό.

(UPDATE στις 5 Ιουλίου 2008)
Οι υπέρογκες αποδοχές των "πρωταθλητών' είναι ένα σημείο αιχμής αυτού του "αθλητικού" σταρ σύστεμ, γιατί από αυτές τις αποδοχές "ζουν" πολλοί και όχι μόνο ο βασικός αποδέκτης. Αν δεν υπήρχαν αυτά τα υπέρογκα ποσά, θα κατέρεε το παγκόσμιο "αθλητικό" οικοδόμημα άμεσα, είναι βασικό συστατικό του.

Βέβαια υπάρχουν και τα χρήματα από το τζόγο, βασικό κρατικό έσοδο, -άρα και το κράτος συμμετέχει- και πολλά-πολλά ακόμα γνωστά και άγνωστα, γύρω από όλο αυτό το παιχνίδι που καμμία σχέση δεν έχει με τον αθλητισμό και ωφελεί μόνο κάποιους έχοντες και κατέχοντες.

Κατά τα άλλα, η κοινή γνώμη θα μένει μπουφόνικα έκπληκτη όταν αποκαλύπτεται κάποιος ντοπαρισμένος Κεντέρης (γιατί πού και πού, το σύστημα αυτό, πρέπει να "δίνει" και κανέναν, υποκρινόμενο ότι είναι εναντίον του ντοπαρίσματος).

Υπάρχει η άποψη ότι κάποτε η κοινή γνώμη θα καταλάβει ότι αυτό που βλέπει στις οθόνες της στα "αθλητικά" γεγονότα, δεν πρόκειται περί ανθρώπων, αλλά περί μεταλλαγμένων όντων, οπότε σιγά - σιγά θα χάσει το ενδιαφέρον της και το οικοδόμημα θα δεχτεί πλήγμα από τη διαφημιστική πλευρά.

Δε μπορώ να ξέρω αν θα χάσει το ενδιαφέρον της η κοινή γνώμη κάποτε, εκείνο όμως που έχω να πω για το σήμερα, είναι ότι οι μπλόγκερς δεν θα έπρεπε να προβάλλουν καθόλου θέματα από αυτά που βάζουν τα παραδοσιακά ΜΜΕ ως αθλητικά.
Έτσι γίνονται παθητικά και παθολογικά, μέρος του συστήματος.

Καλύτερο για μένα είναι να τα αγνοούν.

Και ενεργά να απαιτήσουν περισσότερες πραγματικές δαπάνες, για τον μαζικό αθλητισμό, μοναδικό ίσως δυνατό όπλο για να καταπολεμηθεί το βαμπίρ του "πρωταθλητισμού".

Στις αθλητικές διοργανώσεις πέραν των παραδοσιακών "πρωταθλητικών", εκεί κατοικεί στην εποχή μας ο αληθινός αθλητισμός.



Στο podcast ένα τραγούδι από αυτά που ακούστηκαν για πρώτη φορά στα πρόσφατα Mad Awards 2008: "Ο Ύμνος των Μαύρων σκυλιών" από τους Onirama. (το πολύ γνωστό παλιό του Λουκιανού Κηλαϊδόνη σε remake):







Εναλλακτικά, ένα ακόμα δυνατό radio-show του Armin Van Buuren.